Rychlovky a chuťovky Břicháče Toma

Křupavá tvarůžková dobrota

Úžasně křupavé, výrazné chuti, snadné jak facka!

Na přípravu potřebujeme:

 

  • 1 balení tvarůžků (125 g)
  • 2 kusy celozrnného pečiva
  • máslo
  • 1 rajče
  • čerstvou petrželku

Postup přípravy:

Příprava je tak jednoduchá, že si tento recept budete chtít dělat opravdu často. To mi věřte :-)

  1. Troubu rozheřejeme na 200 stupňů.
  2. Pečivo rozkrojíme na poloviny.
  3. Na každou polovinu pečiva dáme plátky másla a nasekanou petržeku.
  4. Tvarůžky rozmačkáme vidličkou a nasypeme na vrstvu másla s petrželkou.
  5. Na tvarůžky přidáme plátek rajčete. I rajče můžeme posypat petrželkou a kousky tvarůžků, abychom to měli po upečení pestřejší pro oko.
  6. Kousky pečiva naskládáme na plech do rozpálené trouby a pečeme na 200 stupňů 5-7 minut.
  7. Podáváme ještě teplé a servírovat můžeme s dalšími rajčaty.

Velká výhoda tvarůžku je, že jsou úplně bez tuku! Toto jídlo si můžete dát klidně i k večeři.

Dobrou chuť! :-)

Tento recept najdete v nové knize Rychlovky a chuťovky Břicháče Toma,

která je pokračováním prvního dílu. Nyní v knize najdete ještě více skvělých receptů na snídaně, tipy na nápoje, výborné a snadné obědy, polévky i zdravé mlsání bez výčitek. V kuchařce je i spousta sladkých receptů, které budou chutnat nejen Vám ale i dětem.

A hlavně budete jíst zdravěji, udržíte si postavu a nemusíte trávit v kuchyni nesmyslné hodiny. Je to je jediná kuchařka, ve které najdete takto snadno sestavená jídla.

Více o knize

Nenechejte si recept pro sebe a dejte o něm vědět i přátelům.

Skvělá křupavá tvarůžková dobrota