Rychlovky a chuťovky Břicháče Toma
Křupavá tvarůžková dobrota
Úžasně křupavé, výrazné chuti, snadné jak facka!

Na přípravu potřebujeme:
- 1 balení tvarůžků (125 g)
- 2 kusy celozrnného pečiva
- máslo
- 1 rajče
- čerstvou petrželku


Postup přípravy:
Příprava je tak jednoduchá, že si tento recept budete chtít dělat opravdu často. To mi věřte
- Troubu rozheřejeme na 200 stupňů.
- Pečivo rozkrojíme na poloviny.
- Na každou polovinu pečiva dáme plátky másla a nasekanou petržeku.
- Tvarůžky rozmačkáme vidličkou a nasypeme na vrstvu másla s petrželkou.
- Na tvarůžky přidáme plátek rajčete. I rajče můžeme posypat petrželkou a kousky tvarůžků, abychom to měli po upečení pestřejší pro oko.
- Kousky pečiva naskládáme na plech do rozpálené trouby a pečeme na 200 stupňů 5-7 minut.
- Podáváme ještě teplé a servírovat můžeme s dalšími rajčaty.
Velká výhoda tvarůžku je, že jsou úplně bez tuku! Toto jídlo si můžete dát klidně i k večeři.
Dobrou chuť!

Tento recept najdete v nové knize Rychlovky a chuťovky Břicháče Toma,
která je pokračováním prvního dílu. Nyní v knize najdete ještě více skvělých receptů na snídaně, tipy na nápoje, výborné a snadné obědy, polévky i zdravé mlsání bez výčitek. V kuchařce je i spousta sladkých receptů, které budou chutnat nejen Vám ale i dětem.
A hlavně budete jíst zdravěji, udržíte si postavu a nemusíte trávit v kuchyni nesmyslné hodiny. Je to je jediná kuchařka, ve které najdete takto snadno sestavená jídla.
Nenechejte si recept pro sebe a dejte o něm vědět i přátelům.