To nejlepší z našich oblíbených kuchařek ať máte co vařit!

Super snadné recepty,

které teď doma využijete


pár surovin, krátká doba přípravy, zdravě a jednoduše

Všechny recepty jsou připravené tak, aby po nich nebylo těžko. Jsou sestaveny jen z pár základních surovin, aby byly co nejméně pracné, ale zároveň chutnaly.

Sdílejte stránku s přáteli a pošlete recepty dál!

Snídaňový banánový chlebíček

Příprava 10 minut, doba pečení cca 40 minut

Už když se peče, provoní celou kuchyň. A když se do něj zakousnete, nebudete chtít skončit jen u jedné porce. U nás je tento chlebíček symbolem víkendového rána, ale můžete si ho připravit i den předem a vzít si ho s sebou do práce.


Ingredience:

  • 130 g mletých ovesných vloček
  • 3 vejce
  • 80 g másla
  • 200 ml mléka
  • 2 banány

 

  • hrst borůvek
  • 1 lžičku prášku do pečiva
  • 2 lžičky skořice
  • špetku soli
Postup přípravy +

Ve vyšší nádobě vyšleháme 3 vajíčka, změklé máslo a mléko. Přidáme banány, prášek do pečiva, mleté ovesné vločky, skořici, špetku soli a vše společně rozmixujeme. Formu na chlebíček vyložíme pečicím papírem a vlijeme do ní polovinu směsi. Posypeme trochou borůvek a zalijeme druhou polovinou směsi. Navrch přidáme zbylé borůvky a vložíme do trouby rozehřáté na 180 °C. Pečeme asi 35 – 40 minut. Až nám chlebíček zchladne, vyklopíme ho z formy a rozkrájíme na plátky.

Zeleninové kari s rýží

2 porce / 25 minut


Na 2 porce potřebujeme:

  • 120 g rýže v suchém stavu
  • 2 brambory
  • ½ batáty
  • ½ cukety
  •  mrkev
  • ¼ menší dýně
  • stroužek česneku
  • 2 lžíce rýžové smetany (je možné vynechat)

Na dochucení:

  • sůl, pepř, drcený kmín, bazalku, sušenou petrželku, rozmarýn, kurkumu
Postup přípravy +

Rýži uvaříme podle návodu v 1,5násobku množství osolené vody. Mrkev, bramboru, batátu a dýni oloupeme a nakrájíme na kostky. Zbylou bramboru nastrouháme na jemném struhadle. Do menšího hrnce vložíme připravenou zeleninu a nastrouhanou bramboru.

Dále přidáme cuketu nakrájenou na kostky, prolisovaný stroužek česneku a zalijeme vodou tak, aby byla celá směs ponořená (cca 0,5 l vody). Přidáme koření, ochutíme solí a vaříme na středním plameni do změknutí brambor, a až směs začne houstnout. Poté přidáme rýžovou smetanu, případně dochutíme solí a pepřem. Podle potřeby a hustoty směsi můžeme v průběhu vaření dolít ještě vodu nebo přidat více smetany, která podpoří krémovou chuť hotového jídla. Podáváme na talíři s uvařenou rýží.

Recept z knihy Nejjednodušší receptyobjednáte zde s 20% slevou.

Mleté koule na fazolích

2 porce / 30 minut


Na 2 porce potřebujeme:

▪  200 g na jemno mletého hovězího masa

▪ hrst černých fazolí z nálevu

▪ 3brambory

▪ červenou cibuli

  • stroužek česneku
  • malý rajčatový protlak
  • ghí

Na dochucení:

  • sůl, pepř, oregano, špetku bazalky
Postup přípravy +

Hovězí maso osolíme a ochutíme pepřem. Uděláme menší kuličky cca o velikosti vlašského ořechu. Cibuli nakrájíme na kostičky, česnek na plátky a společně s kuličkami vše orestujeme na pánvi s trochou ghí. Poté přidáme oloupané brambory nakrájené na kostičky a hrst fazolí. Zalijeme 0,5 litrem vody a dusíme cca 15 minut. Poté přidáme rajčatový protlak, podle chuti

osolíme, přidáme pepř, oregano a špetku bazalky. Necháme trochu prohřát a podle potřeby zředíme vodou. Konzumujeme samotné bez přílohy, případně se toto jídlo hodí i jako vydatný pokrm po práci s krajícem kváskového chleba.

Recept z knihy Nejjednodušší receptyobjednáte zde s 20% slevou.

Farmářské brambory

2 porce / 30 minut


Na 2 porce potřebujeme:

▪ 200 g kuřecího/krůtího masa

▪ 6 malých brambor

▪ červenou papriku

▪ olivový olej

Na dochucení:

▪  mletou červenou papriku, pepř, sůl

TIP: Můžeme použít i jinou zeleninu jako cuketu či lilek a případně vynechat maso a vytvořit si jen bezmasou, lehčí verzi. Pro milovníky pálivých pokrmů je ideální přidat trochu chilli nebo červenou pálivou papriku, která dá jídlu ještě větší šmrnc

Postup přípravy +

Brambory omyjeme a rozkrojíme na poloviny. Vložíme je do misky společně s červenou paprikou, kterou nakrájíme na větší kousky – cca 2 cm. Maso nakrájíme na nudličky a přidáme do misky k zelenině. Vše osolíme, opepříme, posypeme mletou červenou paprikou a zalijeme 2 lžícemi olivového oleje. Rozložíme na plech vyložený pečicím papírem a pečeme v troubě vyhřáté na 220 stupňů 20–25 minut.

Recept z knihy Nejjednodušší receptyobjednáte zde s 20% slevou.

Slaný koláč s cuketou,
cottage sýrem a pórkem

4 porce /  45 minut


Na 4 porce potřebujeme:

▪ hrnek mletých ovesných vloček

▪ hrnek rýžové mouky

▪ balení cottage sýru

▪  hrnečku olivového oleje

▪ hrnek rýžového mléka

▪ 3 vajíčka

▪ velkou cuketu nebo 2 menší

▪ prášek do pečiva

▪ pórek

Na dochucení:

▪ sůl, pepř, rozmarýn, majoránku

Postup přípravy +

V misce smícháme vajíčka, cottage sýr, mléko, olej a prášek do pečiva. Poté přidáme ovesné vločky a mouku. Cuketu nakrájíme na kostičky o šířce cca 5 mm a vmícháme ji do směsi. Hodně osolíme, přidáme pepř a majoránku. Malý pekáček vyložíme pečicím papírem a směs rozlijeme po celé ploše. Pórek nakrájíme na plátky a rozdrobíme na vrch koláče. Na závěr ještě osolíme a posypeme rozmarýnem.

Troubu rozehřejeme na 185 stupňů a pečeme cca 35–40 minut.

Recept z knihy Nejjednodušší receptyobjednáte zde s 20% slevou.

Z knihy Máme to rádi zdravěobjednáte zde.

Tvarožník

Příprava 10 minut, doba pečení cca 40 minut

Jednoduchý koláč na plech, po kterém se jen zapráší.


Ingredience na těsto:

  • 500 g polotučného tvarohu
  • ¾ hrnku mletých ovesných vloček
  • 4 vejce
  • 50 g změklého másla
  • lžíci medu
  • šťávu z ⅓ citron

Ingredience na drobenku:

  • hrst mletých oříšků
  • ¾ hrnku mletých ovesných vloček
  • 50 g rozpuštěného másla
  • lžíci medu
  • špetku skořice
Návod na přípravu +

V míse smícháme tvaroh, mleté ovesné vločky, žloutky ze 4 vajec, změklé máslo, lžíci medu, šťávu z citronu a hrst rozinek. Ze 4 bílků vyšleháme sníh a vmícháme do těsta. Těsto nalijeme na menší pekáč vyložený pečicím papírem. Drobenku vytvoříme smícháním mletých oříšků, mletých ovesných vloček, rozpuštěného másla, lžíce medu a špetku skořice. Drobenkou posypeme těsto a dáme péct do trouby vyhřáté na 180 °C 40 minut.

Rychlé vepřové v rajčatové omáčce

2 porce / 30 minut


Na 2 porce potřebujeme:

▪ 200 g mletého vepřového masa

▪ 120 g rýže v suchém stavu

▪  větší  mrkev

▪  hrst hrášku (čerstvý, mražený, nebo pokud není zbytí, tak sterilovaný)

▪ cibuli

▪ malý rajčatový protlak

▪ ghí

Na dochucení:

▪ sůl, pepř

Návod na přípravu +

Cibuli nakrájíme na malé kostičky a mrkev na mírně větší kostky. Na rozpálenou pánev přidáme trochu ghí a orestujeme cibuli s mrkví. Poté vložíme mleté maso, hrášek a opět vše společně orestujeme. Pánev přikryjeme pokličkou, podlijeme cca ½ hrnkem vody a vše společně pár minut dusíme. Přidáme rajčatový protlak, dochutíme solí a pepřem, promícháme a můžeme servírovat.

Jako příloha se nejlépe hodí rýže, ale můžeme použít i brambory, bramborovou kaši nebo např. kukuřičné, příp. rýžové těstoviny.

Ďábelská cuketa

2 porce / 20 minut

Naprosto jednoduchá rychlovka nejen na večeři.


Ingredience:

  • 2 cukety
  • 100 g balkánského sýru
  • 2–3 stroužky česneku
  • 2 lžíce olivového oleje

 

  • mletou sladkou červenou papriku
  • chilli
  • sůl
  • pepř
Návod na přípravu +

Cuketu nakrájíme na kostičky o šířce asi 0,5 cm. Do misky přidáme olivový olej, prolisované stroužky česneku, červenou papriku, sůl, pepř a chilli podle toho, jak moc máme rádi pálivé. Směs rozmícháme, přidáme kostičky cukety a společně vše promícháme. Vše rozložíme na plech vyložený pečicím papírem a dáme do trouby vyhřáté na 200 °C. Pečeme 15 minut. Hotovou cuketu na talíři posypeme rozdrobeným balkánským sýrem.

Recept z oblíbené kuchařky Máme to rádi zdravě - objednáte zde.

Cottage bulky

2 porce / 45 minut

Výborné pečivo, které doma připravíte za pár minut. Zdravé, bez kvasnic a kynutí.


Na 2 porce potřebujeme:

• 200 g cottage sýru

• vejce

•  hrnek hladké špaldové mouky

+ mouku na přisypání

• lžičku jedlé sody

• olivový olej

• 2 lžičky celého kmínu

• sůl

• hrubozrnnou sůl na dozdobení

TIP: Bulky můžeme vytvořit v mnoha  variantách. Výborné jsou se sušenými rajčaty a černými olivami. Můžeme vyzkoušet i pikantní variantu s chilli a červenou paprikou. Je možné přidat i šunku a vytvořit tak výbornou svačinku.

Návod na přípravu +

V míse smícháme cottage sýr, vajíčko, lžičku sody, špaldovou mouku, osolíme a přidáme lžičku kmínu. Ze směsi vytvoříme těsto, které bude vypadat, že není celistvé, budou z něj trčet kuličky cottage sýru a bude lepit. Pokud by bylo těsto až moc tekuté, přidáme další lžíci až dvě mouky.  Připravené těsto si rozdělíme na 4 kousky, ruce si potřeme olivovým olejem a z kousků vyválíme nejdřív kouli, ze které dlaněmi vytvoříme bulku.

Bulky naskládáme na plech vyložený pečicím papírem, posypeme zbylým kmínem, hrubozrnnou solí a vložíme do trouby rozehřáté na 180 °C. Pečeme 25–30 minut.

Recept z oblíbené kuchařky Máme to rádi zdravě - objednáte zde.

Sekaná s petrželkovými brambory

3 porce / 50 minut

Naprosto jednoduchá rychlovka nejen na večeři.


Na 3 porce potřebujeme:

  • 7 středních brambor
  • 300 g na jemno pomletého masa (mix hovězího a vepřového)
  • ▪ vajíčko
  • cuketu
  • 2 mrkve
  • hrst mletých ovesných vloček
  • máslo
  • ghí (nebo jiný tuk)
  • ledový salát jako přílohu

Na dochucení:

  • sůl
  • drcený kmín
  • majoránku
  • čerstvou petrželku
Návod na přípravu +

Nejprve na trošce ghí orestujeme cuketu nakrájenou na malé kostičky. Je v sekané místo cibule. Tím, že ji předem orestujeme, bude sekaná krásně šťavnatá. Cuketu poté dáme do mísy a promícháme s pomletým masem, mrkvemi nastrouhanými na jemném struhadle, vajíčkem a ovesnými vločkami. Podle potřeby můžeme přidat i více ovesných vloček. Směs dochutíme solí, můžeme přidat i více majoránky a drcený kmín. Sekanou vložíme na plech vyložený pečicím papírem a vytvarujeme šišku.

Pečeme v troubě vyhřáté na 180 stupňů 35–40 minut. Během pečení sekané oškrábeme brambory, nakrájíme na poloviny nebo měsíčky a dáme vařit do osolené vody. Poté z brambor slijeme vodu, přidáme plátek másla a posypeme čerstvou petrželkou. Podáváme s nakrájenou sekanou a ledovým salátem.

Recept z oblíbené kuchařky Máme to rádi zdravě - objednáte zde.

Nejjednodušší italské těstoviny

2 porce / 20 minut

Geniálně jednoduché a přitom chuťově výborné!


Na 2 porce potřebujeme:

  • 150 g kukuřičných nebo rýžových těstovin
  • malou červenou cibuli
  • 100 g tvrdého sýru (buď klasický
  • tvrdý nebo výraznější parmazán)
  • stroužek česneku
  • 4střední rajčata
  • hrst černých oliv
  • olivový olej

Na dochucení:

  • sůl
  • bazalku
Návod na přípravu +

Cibuli i česnek nakrájíme na menší plátky. Větší pánev rozehřejeme a přidáme lžíci olivového oleje. Vložíme cibuli a česnek, osolíme a pár minut restujeme do změknutí cibule. Poté přidáme rajčata rozkrojená na poloviny, promícháme a zalijeme cca ½ litrem vody. Do vody vložíme špagety,

osolíme a přidáme čerstvou nebo sušenou bazalku. Vaříme do změknutí špaget. Z rajčat poté můžeme sloupnout slupku, která se nám vařením krásně oddělí. Poté slijeme přebytečnou vodu, naservírujeme na talíř a nastrouháme nahoru trochu tvrdého sýru na jemném struhadle. Na závěr posypeme olivami, sušenou bazalkou a můžeme podávat.

Cukeťák

2 porce / 35 minut

Jednoduchý,  křupavý, vynikající koláč hotový za pár minut.


Na 2 porce potřebujeme:

  • 100 g měkkého kozího sýru
  • 80 g gervais
  • 2 lžíce mléka
  • cuketu
  • 2 stroužky česneku
  • hrst nasekané pažitky
  • olivový olej na potření
  • sůl

Na těsto potřebujeme:

  • 200 g hladké špaldové mouky
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 100 ml vlažné vody
  • sůl
Návod na přípravu +

Smícháme mouku, olivový olej, vlažnou vodu a sůl. Ze směsi vytvoříme nelepící těsto. Pokud se těsto lepí, přidáme další mouku.Pečicí papír posypeme moukou a vytvoříme z těsta placku o velikosti pizzy.

Gervais, kozí sýr, prolisované stroužky česneku a sůl vymícháme s trochou mléka, aby nám vznikla směs, kterou namažeme na těsto. Na těstu necháme 2 cm okraj bez sýru, který pomažeme olivovým olejem. Nahoru na sýr naskládáme cuketu nakrájenou na kolečka nebo měsíčky tloušťce cca 1–2 mm. Pokapeme olivovým olejem a posypeme pažitkou. Pečeme v troubě vyhřáté na 220 °C 25 minut, až budou okraje dozlatova upečené.

Tip: Pokud nemáme pažitku, můžeme použít tymián, případně jiné čerstvé bylinky a koření.

Recept z oblíbené kuchařky Máme to rádi zdravě - objednáte zde.

Dýňové karbenátky

2 porce / 40 minut


Na 2 porce potřebujeme:

▪ ½dýně hokkaidó

▪ hrst dýňových semínek

▪ 2vajíčka

▪ hrnek jemných ovesných vloček

 

▪ 2 stroužky česneku

▪ olivový olej

Na dochucení:

▪ sůl, pepř, majoránku

Návod na přípravu +

Dýni oloupeme a nastrouháme do mísy na jemném struhadle. Přidáme 2 vajíčka, hrst dýňových semínek, ovesné vločky, prolisované stroužky česneku a dochutíme solí, pepřem a majoránkou. Vytvarujeme menší karbanátky, které vložíme do troubyvyhřáté na 190 stupňů a pečeme 30 minut. Před koncem pečení můžeme potřít olivovým olejem smíchaným se solí, aby se nám vytvořila křupavá krustička. Podáváme jako samostatný chod se zeleninovým salátem, případně jako součást hlavního chodu s vařeným bramborem.

Vepřové plátky na asijský způsob

2 porce / 35 minut


Na 2 porce potřebujeme:

  • 250 g vepřové panenky
  • 2 červené cibule
  • 4 bobkové listy
  • trochu šťávy z citronu
  • jarní cibulku
  • ghí
  • sůl
  • pepř

Na marinádu potřebujeme:

  • 4 lžíce tamari (sójové) omáčky
  • lžíci medu
  • 3 stroužky česneku
  • 3 dcl vody
Návod na přípravu +

Marinádu připravíme smícháním tamari omáčky, medu, prolisovanými stroužky česneku a třemi dcl vody. Připravenou marinádu přelijeme do krabičky.

Do marinády přidáme bobkové listy a panenku nakrájenou na plátky. Pořádně zamícháme a dáme uležet do lednice na 10 minut. Mezitím na pánvičce na ghí orestujeme červenou cibuli nakrájenou na kolečka. Když je cibule orestovaná, přidáme na pánvičku maso společně s marinádou. Osolíme, opepříme a přidáme trochu šťávy z citronu. Zprudka dusíme pod pokličkou 20 minut a podlijeme 2 dcl vody, abychom získali šťávu. Na talíři posypeme jarní cibulkou nakrájenou na malé kousky. Jako příloha je ideální vařená rýže.

Recept z oblíbené kuchařky Máme to rádi zdravě - objednáte zde.

Burger bez housky

2 porce / 40 minut

Výborný hlavní chod, kde upečete zároveň maso i přílohu zároveň.

A ještě to výborně chutná!


Na 2 porce potřebujeme:

  • 300 g mletého vepřového nebo hovězího masa
  • 4 lžíce mletých ovesných vloček
  • 2 vejce
  • 2 červené cibule
  • 2 větší brambory
  • lžíci hořčice
  • lžíci másla
  • lžíci olivového oleje
  • majoránku
  • sůl
  • pepř
Návod na přípravu +

Mleté maso smícháme s vejci, ovesnými vločkami, přidáme hořčici, sůl a pepř. V ruce vytvoříme dva burgery o velikosti dlaně a tloušťce 1 cm. Červenou cibuli nakrájíme na

větší kolečka. Brambory oloupeme a nastrouháme na hrubém struhadle. V misce smícháme nastrouhané brambory s rozpuštěným máslem, přidáme majoránku, sůl a pepř. Burgery vložíme na plech vyložený pečicím papírem. Pomažeme hořčicí, naskládáme kolečka cibule a navrch navrstvíme nastrouhanou bramboru. Pečeme v troubě vyhřáté na 190 °C cca 30 minut. Ke konci pečení pomažeme olivový olejem.

Recept z oblíbené kuchařky Máme to rádi zdravě - objednáte zde.

Chcete se cítit lépe? Jíst zdravěji a zhubnout?

Když nám doma docházel čas a přesto jsme chtěli jíst zdravě, tak nezbylo nic jiného než si vše začít zjednodušovat. Prostě to jídlo vařit JE-DNO-DU-ŠÍ!

Vařit jen z pár surovin, využít co máme doma, nebo nakoupit běžné suroviny. A nejlépe ukuchtit něco, co bude HNED k snědku! Bez velkého vyvařování, přesto zdravé chutné jídlo. Takové to, které člověka zasytí a bude mu po něm dobře.

Rád vařím rychle a bez složitých postupů. Jen něco nakrájet, dát do hrnec nebo trouby, ochutit a o nic dalšího se nestarat! 

Chtěl jsem Vám připravit knihy, které Vám doma nebudou ležet. Takové, které využijete při každé přípravě jídla. Abyste nemuseli pořád řešit: „Co zas vařit…“! Pomohou Vám cítit se lépe, zhubnout a i ve shonu všedních dnů si váhu udržet. Přeju Vám ať si dobře pochutnáte! T. Tomáš Kosačík alias Břicháč Tom

PROČ podle nich vaříme každý den?

  • vše připravíme z pár surovin, které seženeme v každém obchodě
  • většina receptů je z jednoho plechu v troubě, jednoho hrnec nebo se jídlo připraví na pánvi a zvlášť se uvaří jen příloha – snadné, s minimem nádobí!
  • je to rychlé – většina receptů okolo 30 minut
  • je nám po jídle dobře – lehce stravitelná jídla!
  • zhubli jsme a váhu si držíme!

Nejjednodušší PLÁN na 29 dní

Kniha Nejjednodušší plán na 29 dní je ucelený systém, díky kterému můžete nastartovat hubnutí, zlepšit své zdraví, spánek a cítit se lépe už za 29 dní. Tento jednoduchý plán je připraven tak, abyste pomocí snadných rad dosáhli výsledků co nejdříve, přesto zdravě a s rozumem. Nejedná se o žádnou drastickou dietu, která by byla krátkodobým řešením, ani nebudete hladovět. Kniha Vás navede k dlouhodobé změně pomocí snadných chutných jídel z běžných surovin a s jednoduchou přípravou. Mnohá z jídel uvaříte na 2 dny dopředu a nebudete muset stát neustále v kuchyni. Součástí knihy je nákupní seznam na každý den, jídelníček na 29 dní, recepty s fotografiemi a rady a postupy, které lehce začleníte do běžného života.

Nejjednodušší plán na 29 dní Vám pomůže zhubnout a cítit se lépe. Ještě před svým vydáním pomohla tato kniha desítkám lidí nastartovat hubnutí a dala jim chuť pokračovat dále. Nyní pomůže i Vám najít si v jídle svobodu, cítit se lépe a ukáže Vám hlavně, že to JDE!

V Nejjednodušším PLÁNU na 29 dní najdete:
  • přesný jídelníček na 29 dní
  • recepty k jednotlivým dnům
  • nákupní seznam na každý týden
  • podporu a vysvětlení, abyste v tom nebyli sami
Zkušenosti těch, kteří plán vyzkoušeli a testovali ho:

Cítím se velmi dobře, mám dostatek energie, s úbytkem váhy se mně lépe chodí (7000 kroků při artróoze kyčle). Všechna jídla chutnala, ale nejvíce pečená zelenina, sýr, rýže, olivy a fritáta s bramborem. Spánek mám kvalitní, nebudím se a v noci chodím méně na WC. Měla jsem chuť na slané pečivo a sterilizované okurky, ale dalo se to zvládnout. Oceňuji jednoduchost v přípravě rozmanitých a chutných jídel a úbytek na váze. Jarka, po 2. týdnu plánu

Je mi dobře, spím dobře, nejsem nafouklá, po jídle mi není těžko, nejsem po něm unavená, cítím se lehčí, štíhlejší, energii mám, chutě nemám vůbec nebo minimálně (může být větší pestrostí jídelníčku 2. týden), mléčné výrobky mi nevadí a vzhledem k tomu, že jich je pořád minimum, tak to skoro nepoznám. Tereza, po 2.týdnu

Ahojky Tome, já jsem zhubla jen to, co jsem psala (4 kg), ale můj manžel, který vážil 100 kg, má 91 kg a přes břicho 8 cm. Je to hodně viditelné, ta změna. :-) Manžel je i velký kafař, klidně dal i pět turků denně. Teď pijeme spolu jednu denně a těšíme se na ni. Polívky za nás super, ty určitě zařadíme i nadále. Celkově se nám jídelníčky líbí. Vždy když je v plánu něco, co nám chutná, tak si z toho děláme takový ten rituál, že se na ten den těšíme a pak si to vychutnáváme. :-) :-) Ivana, po 4. týdnu

Ahoj Tome, minulý týden jsem odjela na chalupu. Zvážila jsem se pak v pondělí a měla jsem dole přesně 3,5 kg! Teď mám od pondělka do pátku dalších 1,2 kg dole, takže do dnešního dne celkem 4,7 kg! Super!!! Nemám vysokou nadváhu, takže je tvůj jídelníček opravdu účinný. Tento týden je pro mě výrazně chutnější, upravila se mi i stolice do normálu a mám i víc energie. Možná je to jenom v hlavě, protože mi minulý týden hrozně chybělo kafe, byla jsem z toho fakt úplně v depresi. Tento týden si dávám jedno denně, dám si tam lžičku medu a sušenou sojovou smetanu. Ale předtím i potom piju hodně vody, za den vypiju třeba 4 l. A opravdu se cítím výborně. Za mě HOOODNĚ BEZVA a moc ti děkuju. Lidka, po 4. týdnu

Nejjednodušší RECEPTY pro každý den

Kniha Nejjednodušší recepty pro každý den je nezbytným průvodcem pro ty, kteří chtějí pokračovat v Nejjednodušším plánu na 29 dní, zhubnout další kg, usnadnit si vaření a cítit se lépe. Jsou to jednoduše připravená jídla ze surovin, které vždy najdete doma – to nejsnadnější, co lze ve zdravé kuchyni a z pár surovin vykouzlit! U většiny receptů trvá příprava jen 30 minut. Kompletní jídlo taky často připravíte jen v jednom hrnci, na plechu v troubě nebo na pánvi. Ideální pro ty, kteří nemají čas, a přesto chtějí jíst zdravě. Velmi oceníte přípravu hlavně v situaci, kdy si chcete připravit něco rychlého k večeři nebo na druhý den do práce. Recepty jsou sestaveny tak, aby Vám po nich nebylo těžko, aby se tělu usnadnilo trávení a necítili jste se po jídle nafouklí. Součástí knihy je i úvodní textová část s dalšími radami a vysvětleními, které Vám při zdravém stravování hodně pomohou.

V knize Nejjednodušší recepty pro každý den na Vás čeká 116 receptů, které obsahují maso, ryby a běžné suroviny jako rýži, brambory či těstoviny. Uvaříte si masové i bezmasé pokrmy, slané koláče, chutné za tepla i za studena, a myslel jsem i na ty, kteří si chtějí upéct jednoduchou buchtu z plechu, vhodnou ke snídani nebo svačině pro další dny.

Nejjednodušší RECEPTY pro každý den Vám pomůžou:
  • uvařit si za pár minut zdravý hlavní chod
  • vařit zdravě, ale i chutně pro celou rodinu
  • připravit výborné jídlo z dostupných surovin
  • zhubnout a udržet si váhu

Obě knihy Nejjednodušší plán na 29 dní a Nejjednodušší recepty koupíte obě i v balíčku se slevou 20%.

Budete mít tak kompletní sadu a můžete se do toho hned pustit naplno!

 


 © Břicháč Tom 2013-2019

www.brichactom.cz