Ochrana osobních údajů

Získávání kontaktních a osobních údajů

Vaše kontaktní a osobní údaje získáváme jedině na základě jejich poskytnutí v rámci registračních formulářů na našich webech. Poskytnutí těchto údajů je z vaší strany dobrovolné.

Zpracování a uchování osobních údajů

Vaše osobní údaje zpracováváme za účelem vyžádané obchodní komunikace a vaší identifikace v případě fakturace. Osobní údaje zpracováváme v souladu se Zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů. Údaje uchováváme v zabezpečených databázích.

Právo na informace

Na požádání vám sdělíme, zda a jaké konkrétní údaje o vás uchováváme. V případě, že by údaje nebyly správné, na požádání je opravíme.

Možnost odhlášení

Údaje, které nám poskytujete, nám slouží k informování o našich službách a činnosti. V případě e-mailové komunikace se můžete z jejího odběru kdykoliv odhlásit. Pokud si to vyžádáte, odstraníme vaše kontaktní údaje z naší databáze.

Postoupení osobních údajů

Osobní údaje neposkytujeme třetím stranám. Postoupení osobních údajů státním zařízením a úřadům následuje jen v rámci závazných právních předpisů.

Cookies

Tyto stránky používají cookies k tomu, aby provozovatel mohl sledovat preference návštěvníků a aby mohl podle toho optimálně vytvářet webové stránky.

Používání cookies můžete deaktivovat ve vašem internetovém prohlížeči.

Dotazy

Jestliže máte jakýkoli dotaz, můžete využít  připravený formulář po stisknutí tlačítka „Dotaz na podporu“ na stránce s kontakty.

© 2013 Břicháč Tom  -  Ochrana osobních údajů     Obchodní podmínky     Kontakt