Nakopávač online kurzu Hubnutí Břicháče Toma

59. den kurz Břicháč Tom

Jak rozhýbat tělo k dalšímu zhubnutí

 
Dobrý den, přátelé,
chci Vám poradit další možnost, jak rozhýbat tělo k hubnutí a dalšímu skoku na váze.
Je to asi rok, kdy jsem mluvil s jedním slavným kulturistou. Jak víte, tak kulturisté se připravují na závody každý rok. Přes zimu mají tzv. objem a nabírají svaly i tuk. Na jaře to zase dávají dolů. Každý rok nabírají 20 kg a pak je zase hubnou. Zajímalo mě tedy, jaký je ten zaručený postup.
Jeho odpověď byla, že každý rok na něj zabíralo něco jiného. A to jsem teda čekal nějaký zaručený návod. A nic. Je to tím, že tělo se musí šokovat pořád něčím jiným a proto Vám posílám další možnost, jak ho rozhýbat.
Jak dál postupovat…
Zatím je jídelníček, podle kterého jste dodnes hubli, s hodně sacharidy. Teď už je vše tak trošku experiment, protože na každého funguje něco jiného. Už ty kila nepůjdou dolů tak rychle, ale bude se vše zpomalovat. Nebo zastavovat, protože tělo si i na tento jídelníček může zvyknout.
Nejlepší krok je začít ubírat sacharidy v odpoledních hodinách.
Do dnes jsem Vám radil, abyste nejedli sacharidy u posledního jídla.
Pokud váha nejde dolů, začněte je ubírat směrem od večera k obědu.
Tedy jako první krok vynechte sacharidy u posledních dvou jídel dne a sledujte změny.
Pokud by se za týden nic extra nezměnilo, tak uberte i z další svačinky. Nakonec byste je jedli jen na snídani, svačinku a oběd a další 3 jídla bez sacharidů.
Při tomto postupu tělo bude mít sacharidy dopoledne, tedy nebudou mu extra chybět, ale odpoledne a celou noc už bude muset vyžít jen se bílkovinami a zeleninou. Takže na svačinku jen sýr a šunku + zeleninu. Vajíčka nebo maso a zeleninu.
Nejvíce efektivní to bude, když půjdete po obědě nebo odpoledne cvičit a sacharidy už nebudete přijímat po tom cvičení. Tedy až do rána.
Nemusí se ta změna opět projevit hned. Může to být až za pár dnů. Tělo vždy sleduje, co s ním provádíte a na změny může reagovat se zpožděním. To je moje zkušenost.
Teď už nám ta kila půjdou dolů pomaleji, ale přesto se vyplatí pokračovat dál. A dotáhnout to do konce.
Pěkný den
 Tom